درب ساختمان

درب ساختمان یکی از اجزای اصلی در هر ساختمان، ویلا ، … است که از همان ابتدا توجه رهگذران را به خود جلب می کند. بنابراین پس درب ساختمان ، حساسیت لازم را به خرج دهید و در معنای واقعی کلمه محتاط باشید.

اگه قصد خرید درب اتاق خواب رو دارید، عکس های جدید 2023 آن را از دست ندهید.

انتخاب درب ساختمان از تاثیر گذار ترین موارد در ساخت و ساز و یا بازسازی منزل محسوب می شود، زیرا نقش مهمی را در زیبایی نمای ساختمان ایفا می کند. امروزه از انواع درب های چوبی یا فلزی به عنوان درب لابی، درب ورودی و یا درب داخلی استفاده می شود که با شناخت بهتر آنها می توانید انتخاب بهتری هنگام خرید و ثبت سفارس درب ساختمان داشته باشید. در این مقاله قصد داریم با انواع درب و ویژگی های هر یک از آنها آشنا شویم. با ما همراه باشید.

تنها با یک جستجوی ساده در اینترنت، می توانید عکسهای بیشماری از درب های ساختمان، آپارتمان، ویلایی و،.. را بیابید. انواع متنوعی از درب های ورودی ساختمان وجود دارد که در این مطلب به آن می‌پردازیم.

ویدئو درب ساختمانی را از دست ندهید.👇🏻

راهنمای خرید درب ورودی و لابی ساختمان 👌🏻

در واقع، هنگام ورود به آپارتمان، بدون شک درب ساختمانی اصلی نه تنها یک راه ورودی به منزل است، بلکه سلیقه صاحبخانه را منعکس می کنید. بنابراین، حس زیبایی دوستی شما، چه مدنظرتان باشه و حتی اگر اهمیتی نداشته باشه، توسط مهمانان در ورودی خانه شما ارزیابی می شود.

در پایین همین بخش انواع مدل عکس درب ساختمانی را آورده ایم و برای هر مدل عکس متناسب درب لابی تولید شده توسط شرکت تولیدی نوین کابین را به نمایش گذاشته ایم. و همچنین با توجه به کد تعیین شده برای هر درب می‌توانید راحت تر ثبت سفارش کنید.

انواع دربهای ساختمان

انواع درب ساختمانی را شاید بهتر باشد به دو سبک مدرن و کلاسیک تقسیم نماییم. به طور کلی دو سبک کلاسیک و مدرن را پیش تر توضیح دادیم و با کلیک بر روی لینک هر کدوم میتونین بیشتر آشنا شوید. حال در این مطلب به طور خلاصه‌تر با انواع مدل درب ورودی با طرح های کلاسیک و مدرن آشنا می‌شویم و امیدواریم این طرح ها با سلیقه شما همخوانی و مطابقت داشته باشند و بتوانید راحت تر سبک بی نظیر مورد نظرتون رو البته (با توجه به دکوراسیون منزلتون) انتخاب کنید.

درب کلاسیک ساختمان

درب کلاسیک ساختمانی برای آپارتمان هایی با نمای کلاسیک انتخابی مناسب و ایده آل محسوب می شوند که این نوع درب ها نیز در ابعاد مختلف قابلیت سفارشی سازی دارد.

برای ساخت درب ورودی کلاسیک از متریال های مختلف نظیر فلز و چوب و فایبرگلاس و شیشه استفاده می شود که در طراحی اغلب درب ها ترکیب شیشه با سایر متریال ها به چشم می خورد. برای دکوراسیون لوکس و مجلل خانه خود حتما به یک درب چوبی کلاسیک نیاز دارید. درب تمام چوب دارای مقاومت بسیاری است و سال ها می تواند مورد استفاده باشد.

این درب با هر نوع سلیقه ای قابل طراحی است و می تواند تمام سلایق را در برگیرد. درب چوبی کلاسیک یا همان درب تمام چوب قابلیت ساخت از چوب های جنگلی مانند چوب روسی، چوب راش، بلوط، چوب گردو را دارد.  معمولا از چوب روسی نسبت به دیگر چوب ها استفاده بیشتری در ساخت درب چوب می شود.

باتوجه به میزان بودجه ای که برای صرف در بخش درب ساختمان منزلتون در نظر گرفته اید در بین درب های کلاسیک دستتون برای انتخاب باز هست. درب چوبی ساختمان در عین زیبایی و جذابیت خاصی که دارد قیمت نسبتا بالاتری نسبت به بقیه نمونه های دیگر درب کلاسیک ساحتمان دارد. و اگر شما تمایل دارید نمای خارجی ساختمان زیبا و بی نظیر به نظر برسد بهتر است این طرح درب ها را انتخاب نمایید.

در عین حال درب های سبک تر که از مغز ام دی اف و روکش چوب توسط تیم نجاری نوین کابین تولید و عرضه می‌شوند با توجه به روند تولیدشون قیمت مناسب تری نسبت به درب تمام چوب دارند.

در مورد سبک روکش چوب بیشتر بخوانید.

 که البته لازم است بدونید کلاف چهارچوب دور درب تمامی دربها تمام چوب راش ، گیلاس ، بلوط ، گردو و … می‌باشد. برای اطلاعات بیشتر در مورد چوب رایج در بازار در ساخت کابینت و درب لینک را دنبال کنید.

درب داخلی کلاسیک

درب کلاسیک شیک ترین نوع درب برای استفاده به عنوان درب اتاق خواب یا دیگر درب های داخلی منزل می باشد. این درب می تواند دارای قاب و زهوار برجسته باشد، همچنین می تواند تاج و سرستون داشته باشد. هر چند انتخاب این موارد کاملا سلیقه ای است و این درب ها می توانند بسیار ساده هم باشند. در درب های خارجی کلاسیک معمولا دستگیره های طرح دار و غیر ساده مورد استفاده قرار می گیرند.

درب ورودی کلاسیک

اخیرا ساختمان هایی با نمای کلاسیک و یا رمی محبوبیت زیاده پیدا کرده اند. مناسب ترین درب ساختمان برای این نما ها درب ورود یکلاسیک است. دربی که با نمای ساختمان مطابقت داشته باشد و فضایی کلاسیک را به وجود آورد. ارتفاع و ابعاد درب ورودی ساختمان در سبک کلاسیک در مقایسه با سبک مدرن بیشتر می باشد. این ویژگی می تواند شکوه و زیبایی ساختمان را دو چندان نماید. حفظ نقوش و رگه های چوب در این درب نیز همانند درب های داخلی از اهمیت بالایی برخوردار است. می توان برای یک درب ورودی کلاسیک از رنگ های گردویی، فندوقی و عسلی به صورت موج نما استفاده کرد. ترکیب شیشه و چوب در درب های دو لنگه و یا کتیبه دار نیز در سبک کلاسیک بسیار رایج می باشد.

درب مدرن ساختمانی

اغلب طرح های درب ورودی که در ساختمان های امروزی مشاهده می‌شوند مدرن هستند و این درب ها در ابعاد کوچک و بزرگ و طرح و رنگ های متنوع موجود می باشند. که بهتر است شما طرح و رنگ و سایز درب ورودی را با توجه به سبک نمای خارجی ساختمان انتخاب نمایید.

درب مدرن ساختمان در انواع طرح های درب ویلایی و درب ضد سرقت و درب آپارتمانی و … موجود می‌باشند. که انتخاب هر یک این از طرح ها به سلیقه شخصی شما بستگی دارد همچنین دربی که برای خانه خود انتخاب می‌کنید باید مستحکم باشد و از نظر استایل و رنگ نیز مکمل ساختمان باشد.

این نوع درب ها سبک جدیدی از درب ساختمان به شمار می روند که دارای روکش چوبی هستند. درب چوبی مدرن قیمت کمتری نسبت به درب های کلاسیک دارند زیرا توخالی هستند و وزن کمتری دارند. به طور کلی در هنگام انتخاب طرح درب چه مدرن چه کلاسیک باید به امنیت آن نیز توجه داشته باشید تا بتوانید بعد از نصب درب احساس راحتی و امنیت بیشتری داشته باشید.

درب نئوکلاسیک ساختمانی

در سالهای اخیر، درب هایی بین سبک مدرن و کلاسیک در بازار عرضه شده که بسیار مورد استقبال قرار گرفته. در واقع سبک نئوکلاسیک سبکی کلاسیک است در پوشش مدرن.

در مورد سبک نئوکلاسیک بیشتر بخوانید.

درب نئوکلاسیک بعد از درب چوبی ساختمان جزو پرطرفدار ترین سبک درب هاست. برای دکوراسیون های نیو مدرن امروزی بسیار ایده آل است. در این سبک از رنگ پلی اورتان استفاده شود.

بهترین مدل درب برای ساختمانهای کلاسیک

درب های دو لنگه و قوس دار ، درب های چوبی – شیشه ای و درب های کتیبه دار از جمله لوکس ترین مدل ها برای ساختمان های کلاسیک هستند.

مدل درب ورودی دو لنگه

درب قاب دار دو لنگه با ساختاری از چوب و شیشه سبکی کلاسیک دارد. برای جزئیات داخل قاب ها می توان از اشکال هندسی استفاده نمود. دستگیره درب ساختمان نیز باید همانند درب، با شکوه باشد.

برای سبک های مدرن می توان از طراحی قاب برای درب های دو لنگه صرف نظر نمود. همچنین می توان درب دو لنگه را با کتیبه های چوبی طراحی نمود و از شیشه برای قاب آن استفاده نمود.

از دیگر ایده های درب ساختمانی، می توان به ابعاد بزرگ درب با طرحی مشابه درب های دو لنگه اشاره نمود.

درب دارای قاب و پنل

درب ها و پنجره هایی که دارای قاب و صفحه هستند، برای خانه ها ساخته می شوند. چهارچوب این گونه درب ها از چوب و صفحات چوبی، تخته سه لایه، تخته های چند لایه و تخته های فیبری تشکیل شده است. صفحات درب را می توان به صورت های مختلف طراحی کرد و در نتیجه باعث ایجاد درب هایی تزئینی شد.

از شیشه نیز می توان برای ساخت این گونه پنل ها استفاده کرد. به درب هایی که قسمتی از درب، در پنل های چوبی قرار گرفته و قسمت باقی مانده از شیشه ساخته شده باشد، درب های پنل دار و صیقلی گفته می شود.

درب فلزی ساختمان

درب فلزی ساختمان مقاومت زیادی دارد و به حفظ امنیت بیشتر کمک می کند. درب ها می توانند از فلزات مختلفی ساخته شوند که در میان آنها فولاد محکم تر است و از نظر امنیت بسیار ایمن است. درب های استیل نیز مقاوم هستند و در برابر حرارت مقاومت بالایی از خود نشان می دهند. از درب فلزی برای حیاط و درب ورودی ساختمان و یا پارکینگ استفاده می شود. درب فلزی ساختمان تنوع زیادی دارد، رنگ پذیری آن خوب است ولی باید به این نکته توجه داشته باشید که اگر در مجاورت رطوبت قرار بگیرد دچار زنگ زدگی خواهد شد که اگر اصولی رنگ شود و از رنگ با کیفیت در ساخت آن استفاده شود، این مشکل نیز برطرف خواد شد.

انواع روکش درب چوبی

درب چوبی با روکش های مختلفی قابل سفارش است که هر کدام از این روکش ها دارای ویژگی هایی هستند. درب چوبی یا دارای روکش چوب طبیعی است و یا از روکش چوب مصنوعی ساخته می شود. در ادامه چند مورد از انواع روکش مصنوعی درب چوبی را بررسی می کنیم:

روکش ام دی اف (MDF)

ام دی اف از جمله موارد چوب مصنوعی به عنوان روکش درب چوبی می باشد. این نوع درب به دو نوع درب چوبی MDF بدون روکش و درب چوبی MDF با روکش تقسیم بندی می شوند. از چوب MDF علاوه بر درب های اتاق و منازل و ساختمان ها، در تولید کابینت نیز استفاده می کنند .

روکش ملامینه یا اچ پی ال (HPL)

روکش ملامینه قابلیت نصب بر روی ام دی اف و نئوپان را دارند. این روکش‌ها در برابر حرارت، رطوبت و سایش مقاومت بالایی دارند و در مبلمان‌ها، لوازم اتاق‌خواب، درب‌ های ساختمان مورد استفاده قرار می‌گیرند. این روکش برای نصب روی MDF و نئوپان مناسب است و ظاهری مات دارد. درب‌هایی که با این روکش پوشانده می‌شوند دیگر نیازی به رنگ ندارند.

روکش هایگلاس (High Gloss)

روکش هایگلاس یکی از انواع روکش های پی وی سی است که ویژگی آینه ای دارد. این روکش ها کاملا براق هستند و شکل متفاوتی از روکش های مات و کتان دارند. از روکش هایگلاس در ساخت کابینت، قفسه ها، کتابخانه و میز تحریر هم استفاده می کنند. روکش هایگلاس که یکی از انواع روکش پی وی سی محسوب می شود از لایه پلکسی گلاس پوشیده شده است. این روکش یکی از پرکاربردترین انواع روکش های ورق MDF در دکوراسیون منازل و شرکت ها محسوب می شود.

روکش اچ دی اف (HDF)

اچ دی اف نوعی تخته فیبر است که به صورت خشک تهیه می شود و از این رو از ورقه های HDF در قسمت پشت و روی تخته های چوبی برای تولید درب پرس می شوند. با این کار درب عایق صوتی و حرارتی می شود و سازندگان برای پر کردن فضای خالی میان درب، از پشم سنگ که نوعی عایق صوتی و حرارتی است، استفاده می کنند. درب HDF به دلیل چگالی بالای آن، به عنوان درب ورودی ساختمان، اتاق خواب، سرویس بهداشتی و حمام کاربرد دارد. بیشتر روکش‌های HDF موجود در بازار ساخت کشور ترکیه هستند. البته در ایران نیز برخی از شرکت‌های تولیدی، اقدام به تولید این نوع روکش کرده‌اند. قابلیت رنگ‌پذیری یکی از ویژگی‌هایی است که روکش HDF را نسبت به سایر روکش‌ها متمایز می‌سازد.

روکش ای بی اس (ABS)

ABS مانع از نفوذ آب و رطوبت به درب‌ ها می‌شود. روکش ‌های ABS از مایعی به نام رزین بهره می‌برند که طول عمر درب‌ های چوبی را افزایش می‌دهد. Fرای تولید این محصول معمولا از طرح چرم و چوب استفاده می‌شود. پوشش پلاستیکی این محصول خاصیت ضدآب بالایی دارد و مانع نفوذ رطوبت به بافت کلاف درب می‌شود. روکش ABS نیز مانند روکش HDF قابل رنگ‌آمیزی است.

روکش پلی وود (Plywood)

با ترکیب چوب و پلاستیک محصولی بسیار مقاوم و انعطاف پذیر به نام پلی وود یا چوب پلاست حاصل می‌شود که نسبت به ورق MDF مزایای بیشتری دارد و بسیار کاربردی است. از پلی وود در ساخت بیشتر محصولات چوبی مانند کمد دیواری و کابینت کلاسیک و انواع درب‌های چوبی استفاده می‌شود. درب پلی وود چوبی جزو باکیفیت‌ترین درب‌های است که در حال حاضر اجرا می‌شود. از نظر طول عمر و استقامت در گرید کیفی A قرار می‌گیرند و از نظر هزینه نسبت به درب‌های تمام چوب، ارزان‌تر هستند.

روکش پی وی سی (PVC)

درب PVC نوع دیگری از انواع درب های چوبی روکش دار می باشد که عمدتا برای درب داخلی ساختمان استفاده می شود و در واقع همان چوبی است و فقط از ورقه های PVC به عنوان روکش برای آن استفاده می گردد. از ورقه های PVC به ضخامت 16 میلی متر به دلیل مقاومت و سختی بالای آن در ساخت کابینت زیر سینک آشپزخانه و کابینت سرویس بهداشتی استفاده می گردد. روکش های PVC در برابر حرارت،مقاومت چندان بالایی ندارند که این امر یک نقطه‌ضعف برای این روکش‌ها به شمار می‌آید.

درب لابی

درب لابی نقش مهمی را در افزایش زیبایی فضای ساختمان خواهد داشت. این درب می تواند تزئینات متنوعی داشته باشد تامحیطی دلباز و مناسب را ایجاد کند. به طور مثال استفاده از شیشه های تزئینی باعث می شود تا نور بیشتری بازتاب پیدا کند و محیط روشن تر شود. درب لابی معمولا چوبی و یا فلزی است. قیمت درب لابی فلزی کمتر از درب لابی چوبی است.

عوامل تاثیر گذار بر قیمت درب لابی

ابعاد درب و اینکه درب تک لنگه یا دو لنگه باشد بر روی قیمت درب لابی تاثیر گذار می باشد. جنس درب نیز در این مسئله بسیار تاثیر گذار است. قیمت درب لابی چوبی  با درب لابی فلزی متفاوت است. همچنین اگر درب لابی چوبی باشد جنس چوب به کار رفته در آن اهمیت بسیاری دارد. جنس درب لابی با توجه به کاربردی که مشتری میخواهد می تواند متغیر باشد.

انواع درب چوبی از نظر نوع عملکرد

هر کدام از انواع درب چوبی با توجه به متریال و روکش آنها، عملکرد های مختلفی دارند و در شرکت و برند ها استفاده زیادی میشود و طرفدار های بسیار زیادی دارد و در ادامه با انواع درب چوبی از لحاظ عملکرد آشنا می شویم:

درب های ضد سرقت

اکثر ساختمان ها، برای درب ورودی خود احتیاج به درب های ضد سرقت دارند. این درب ها باید از ورود افراد غریبه و سارقان به داخل منزل جلوگیری کنند. انواع درب های چوبی ضد سرقت از با کیفیت ترین متریال و روکش ها ساخته می شوند. به طوری که علاوه بر مغذی با کیفیت و روکش مناسب، باید در برابر حریق، ضربه، مواد اسیدی هر گونه دستکاری نیز مقاوم باشند. یراق آلات این درب ها نیز باید کاملا در برابر هر گونه عملیات سرقت مستحکم باشند.

درب لابی ضد سرقت

استفاده از درب های لابی ضد سرقت امنیت را تا حد زیادی بالا می برد. این درب ها دارای قفل مخفی هستند و در طرح های متنوعی ساخته می شوند. این درب ها می توانند تک لنگه و یا دو لنگه باشند. با توجه به اینکه طرح های تولید شده در این نوع درب ها معمولا بسیار متنوع و سازگار با همه ی سلیقه ها است و از لحاظ کیفیت ساخت هیچ تفاوتی با دربهای دیگر ندارند ولی از لحاظ قیمتی بالاتر از بقیه مدل درب ضد سرقت هستند طرفداران خاص و ویژه ای دارند و معمولا سازندگان و افراد خاص از این نوع درب لابی ضد سرقت استفاده می کنند.

درب های ضد حریق

ایجاد و بروز آتش سوزی در ساختمان ها امری اجتناب ناپذیر است. به همین دلیل باید ساختمان ها به گونه ای ساخته شوند که در برابر این اتفاق ایمن باشند و کمترین آسیب را ببینند. یکی از این لوازم ساختمانی که باید ضد حریق باشند، انواع درب های چوبی است. این درب ها باید بتوانند مدت زمان بیشتری در برابر حرارت زیاد و شعله های آتش مقاومت کنند تا باعث آسیب به افراد خانه نشوند. یراق آلات این درب ها نیز باید از بهترین مواد ساخته شوند.

درب های ضد آب

اکثر درب هایی که برای یک ساختمان به کار برده می شود، باید ضد آب باشند. انواع درب ضد آب در برابر رطوبت و آب مقاوم بوده و پوسته پوسته نشده، تغییر شکل و حالت نمی دهند و تبله نمی کنند. علاوه بر این باکتری و قارچ نیز باعث خراب شدن آن ها نمی شود. از این درب ها به خصوص برای درب های حمام و سرویس بهداشتی و درب های ورودی ساختمان استفاده می شود.

دستگیره درب ساختمان

دستگیره ها از کاربردی ترین و همچنین مهم ترین ابزار ها در تولید و تهیه درب ساختمان به شمار می روند. دستگیره درب ساختمان علاوه بر کارآمد بودن، بر روی زیبایی ظاهری آن نیز بسیار تاثیر گذار می باشد. امروزه دستگیره ها تنوع طرح و رنگ بی شماری دارد که انتخاب بین آنها بستگی به سبک درب و فضای خانه شما دارد. جنس دستگیره درب با توجه به نوع کارایی آن متفاوت است و می تواند استیل، کروم، چوب و… باشد. برخی از دستگیره‌ها الکترونیکی و دیجیتالی هستند. این دستگیره‌ها قفل الکترونیکی دارند که به آن‌ها دستگیره‌های ضد سرقت هم گفته می‌شود. دستگیره‌های آلومینیمی که برای درهای آپارتمان و اتاق استفاده می‌شوند آبکاری شده‌اند تا جلوه و درخشندگی قابل‌توجهی به دکوراسیون شما بدهند.

نکات خرید درب چوبی

برای خرید درب چوبی قبل از هر چیزی باید اندازه دقیق طول و عرض چهار چوب و پهنای درب را مد نظر داشته باشید. سپس باید ببینید که سبک داخلی ساختمان مورد نظر شما مدرن است یا کلاسیک. چه رنگ و چه مدل دربی برای این ساختمان مناسب تر است و جلوه زیباتری دارد. مقدار هزینه مورد نظر و همچنین نوع و سبک درب را به سلیقه و با توجه به شرایط خود انتخاب کنید و در نهایت مناسب ترین مدل را خریداری نمایید. برخی مدل های درب چوبی برای اتاق خواب و بخش داخل ساختمان های مسکونی مناسب هستند و برخی دیگر برای درب ورودی ساختمان طراحی شده اند. مشاوره گرفتن از یک تولید کننده می تواند به شما در انتخاب مدل کمک کند .

قیمت درب چوبی

درب‌های چوبی را می‌توان به صورت تمام چوب یا روکش‌دار تولید و استفاده کرد. درب‌های تمام چوب کاملا از چوب طبیعی و توپر هستند. این درب‌ها استحکام و مقاومت بسیار بالایی دارند به همین دلیل به عنوان درب‌های ورودی ساختمان استفاده می‌شوند. شما می توانید با توجه به سلیقه و میزان بودجه خود درب مناسب را انتخاب کنید البته پیشنهاد ما و بیشتر استاد کاران در این حوزه درب چوبی را پیشنهاد میدهند چراکه نسبت به باقی درب ها از امنیت بالایی برخور دار هستند و امکان شکستن این درب ها سخت است نسبت به باقی درب ها و از نظر ظاهری هم شکیل تر و زیباتر است مخصوصا در سبک کلاسیک از تاج و ستون در هویت داخلی آن بکار میرود …

عوامل تاثیر گذار بر قیمت درب چوبی

موارد زیر اصلی ترین عوامل تاثیر گذار بر قیمت درب چوبی می باشند:

طرح درب: درب های کلاسیک معمولا طرح های پیچیده تری دارند و ممکن است برای نقوش آن ها از منبت کاری استفاده شود و زمان بسیار طولانی تری صرف ساخت آن ها شود که بر روی هزینه درب تاثیر گذار است.

جنس چوب درب: درب با سبک کلاسیک مخصوصا در مکان هایی مانند لابی باید از چوب مقاوم ساخته شود. علاوه بر آن باید زیبایی تاثیر گذاری نیز داشته باشد، در همین جهت اگر برای ساخت درب لوکس، چوب های بلوط و گردو بکار روند، قیمت درب گران تر می شود.

اندازه درب: برای ساخت درب در ابعاد بزرگتر همانند درب لابی هتل ها و ورودی سالن ها، چوب بیشتری برای تولید آن ها بکار برده شود. در این صورت طبیعتا قیمت آن ها نیز بالاتر می رود.

نوع رنگ درب: رنگ پولیش به عنوان یک رنگ لوکس و رنگ پلی اورتان به عنوان یک رنگ مقاوم در برابر رطوبت و نور ؛ نسبت به رنگ های فوری قیمت بالاتری دارند.

قیمت درب ساختمان

قیمت درب ساختمانی می تواند با توجه به انواع آن ها، متریال به کار رفته در ساخت، ویژگی های هریک و اندازه آن ها متفاوت باشد و رنج وسیعی از قیمت را پوشش دهد. لازم به ذکر است در خرید درب ساختمانی جدید علاوه بر قیمت به کیفیت درب مورد نظر نیز توجه کنید.

راهنمای انتخاب درب ساختمان

وقتی صحبت از خرید درب ساختمان می شود، یکی از اصلی ترین سوال های مطرح شده این است که چگونه درب ایده آل را انتخاب کنیم؟ در انتخاب درب ساختمان چندین مورد باید بررسی شوند. اینکه فقط قیمت را ملاک قرار دهیم و سعی در انتخاب ارزان ترین درب کنیم بسیار اشتباه است. برای داشتن درب ایده آل، سبک دکوراسیون داخلی، کاربرد و نوع طراحی نیز علاوه بر قیمت حائز اهمیت می باشند. درب هایی با طرح های سنتی بیشتر برای خانه هایی لوکس و مجلل به کار برده می شوند و با توجه به طرح و متریال به کار رفته در آنها، قیمت متفاوتی دارند. در مقابل درب هایی با طرح ساده هزینه ساخت کمتری دارند و از طرفی برای خانه هایی با دکوراسیون مدرن مناسب هستند. پس برای اینکه انتخابی ایده آل داشته باشید نیاز های خود را بسنجید و هوشمندانه عمل کنید.

راهنمای خرید انواع درب چوبی

کلام آخر

درب های چوبی یکی از لوکس ترین و محبوب ترین جنس های مورد استفاده برای ساختمان های مسکونی و تجاری هستند که ضمن ظاهر جذاب و زیبا دارای کیفیت بسیار بالایی می باشند. درب نقش مهمی بر زیبایی و محافظت از یک ساختمان را دارد و انتخاب یک درب شکیل با متریال مناسب می تواند ظاهر یک ساختمان را به طرز شگفت انگیزی زیباتر و جذاب تر نشان دهد. هر چند که امروزه در بازار جنس های مختلفی از درب ها تولید و ارائه می شوند، اما درب چوبی از گذشته تا به امروز در دسته زیباترین و مقاوم ترین درب های ساختمان قرار می گیرند.

جهت انتخاب راحت تر شما عزیزان به عنوان درب ساختمانی، عکس و مدل های درب جدید چوبی ، کلاسیک ، نئوکلاسیک ، مدرن را گرد آورده ایم. به همراه کد پروژه که انتخاب و استعلام قیمت را برای شما راحت تر نموده ایم و تنها با ثبت سفارش و اعلام کد درب دلخواهتون خریدتون رو با نوین کابین به راحتی به سرانجام برسانید.

درب براق