کابینت پی وی سی کابینت ضد آب

کابینت پی وی سی چیست؟ مزایا، معایب، قیمت کابینت ضد آب 1402

633 بازدید

کابینت پی وی سی PVC یا همان کابینت ضد آب از جمله انتخاب های پرطرفدار برای ایجاد نظم و زیبایی بیشتر در محیط آشپزخانه می باشد که در چند سال اخیر به جایگاه ویژه ای در این حوزه دست پیدا کرده است. کابینت ضد آب که زیر مجموعه ای از سبک کابینت پی وی سیِ کابینت آشپزخانه است، در شرایط محیطی با نم و رطوبت زیاد مقاومت بالایی داشته و قابل اجرا در طرح و رنگ های متنوع می باشد. و اصولا در کنار سینک و ماشین ظرفشویی و لباسشویی استفاده میشه. برای اطلاعات بیشتر در مورد کابینت ضد آب با ما همراه باشید.

نوین کابین؛ سازنده کابینت آشپزخانه در ادامه به مزایا، معایب، کاربردها و قیمت کابینت پی وی سی (کابینت ضد آب) دستشویی و آشپزخانه پرداخته و آنها را با کابینت ام دی اف و چوبی و غیره مقایسه خواهد نمود.

کابینت پی وی سی چیست؟

در تولید کابینت متریال به کار رفته برای بدنه و درب ها اهمیت بسیار زیادی داشته و می توان گفت اصلی ترین فاکتور در ساخت می باشد. مواد به کار رفته برای تولید آنها باید در برابر نم و رطوبت موجود در آشپزخانه و لکه های روغن و مواد اسیدی و همچنین افزایش دما و حرارت مقاومت داشته و عایق باشد.

کابینت پی وی سی یا همان کابینت ضد آب به نوع خاصی از کابینت ها گفته میشود که از مواد پلیمری پی وی سی برای تولید آنها استفاده شده و ساختاری شبیه به پلاستیک فشرده دارند. به دلیل پلاستیکی بودن ساختار این کابینت ها، کاملا در برابر نم و رطوبت مقاوم بوده و طول عمر بالایی دارند.

کابینت پی وی سی PVC چیست؟

از دیگر ویژگی های کابینت ضد آب می توان به مقاومت بالا در برابر ضربه و خراشیدگی اشاره نمود که شرایط را برای استفاده از آنها به عنوان صفحه روی کابینت فراهم می کند. البته لازم به ذکر است که دست یافتن به تمام مزایا و ویژگی های مثبت کابینت PVC در شرایطی امکان پذیر است که ضخامت ورق ها 1.5 تا 2 سانتیمتر در نظر گرفته شده و اجرای آن استاندارد باشد.

نمونه کارهای کابینت پی وی سی (وکیوم) را از دست ندهید.

کابینت ضد آب چیست ؟

کابینت ضد آب برای زیر سینک استفاده میشود، به این معنا که جنس یونیت کابینت سینک با بقیه کابینت زمینی متفاوت است. و از جنس پی وی سی پلاستیک فشرده شده است. کابینت ضد آب بهترین گزینه برای انتخاب کابینت های لاندری روم یا فضاهایی که آب میخوره مانند همان کابینت سینک بسیار مناسب است.

کابینت ضد آب نسبت به بدنه های ام دی افی هزینه و قیمت بالاتری داره، ولی عمر و مقاومت آن خیلی بالاتره.

اگر از کابینت ضد آب در آشپزخانه استفاده میکنید، چون رنگ هایی که در کابینت ضد آب هست در کابینت ام دی اف مشترک نیست! باید جنس درب آن همان ام دی اف باشه. و معمولا فقط جنس بدنه کابینت را پی وی سی کار میکنند. مگر اینکه کارفرما خواهان قیمت پایین تری باشد. و یا کابینت ساز بخواد شما رو گول بزنه و بهتون این مورد رو نگه!

نکته : موضوعی که در خصوص کابینت ضد آب وجود داره این است که شما علاوه بر کابینت سینک و لاندری و … میتوانید در شهرهای شمالی ایران که نم و رطوبت در آنجا بسیار بالاست کابینت پی وی سی بسیار کاربردی است. و بهتر است در کابینت شمال کشور اگر نگران نم و رطوبت هستید از کابینت ضد آب در اجرای کابینت آشپزخانه‌تان استفاده کنید.

نکته بعدی: درباره کابینت ضد آب این است که جنس درب کابینت هم میتونه پی وی سی باشه ولی خب دست شما در انتخاب رنگ محدود تر است. چرا که مانند ام دی اف و کابینت های گلاس تنوع رنگ نداره.

پس حواستون باشه که گول کابینت ساز رو نخورید و کابینت سینک را حتما پی وی سی انتخاب کنید هرچند قرار باشه بیشتر هزینه کنید. با کارشناسان خبره ما در ارتباط باشید.

انواع کابینت پی وی سی

همان طور که اشاره شد، از مهم ترین ویژگی های این کابینت ها عایق بودن آنها در برابر تماس با نم و رطوبت می باشد. به همین دلیل کاربرد بسیار گسترده ای در خانه داشته و انواع مختلف آن را می توان با رنگ های متنوع اجرا نمود. از جمله موارد کاربرد کابینت های پی وی سی می توان به گزینه های زیر اشاره کرد:

کابینت پی وی سی دستشویی

کابینت پی وی سی دستشویی

استفاده از کابینت در سرویس بهداشتی ضرورت بسیار زیادی داشته و در اغلب مواقع در زیر سینک روشویی و یک ردیف در بالای آن برای نگهداری مواد شوینده و بهداشتی استفاده میشود. کابینت روشویی پی وی سی در صورت تماس زیاد با آب و مواد شوینده دچار پوسیدگی نشده و رنگ آن نیز به مرور تغییر پیدا نخواهد کرد.

کابینت PVC آشپزخانه

کابینت پی وی سی آشپزخانه

اصلی ترین کاربرد این کابینت ها در آشپزخانه بوده و در ردیف های پایین و بالا و همچنین جزیره آشپزخانه و کابینت های ایستاده قابل اجرا می باشد. کابینت آشپزخانه پی وی سی نسبت به سایر انواع کابینت ها از قبیل کابینت ممبران و چوبی و ام دی اف هنوز با استقبال کمتری روبرو می باشد. دلیل این مساله بدون شک نداشتن ویژگی مثبت نیست، بلکه این کابینت ها جدید می باشند و به همین دلیل اغلب افراد با مزایای آن آشنا نبوده و البته قیمت بالای آنها را نمی توان چشم پوشی کرد. این کابینت ها نسبت به کابینت چوبی ارزان تر و از ام دی اف گران تر هستند.

رو کابینتی پی وی سی

رو کابینتی پی وی سی

از مهم ترین ویژگی های ورق های پی وی سی که شبیه به پلاستیک فشرده می باشند، مقاومت بسیار بالا در برابر نم و رطوبت و همچنین ضربه و حرارت می باشد. به همین دلیل می توان از آنها به عنوان صفحه رو کابینتی نیز در نظر گرفت. در حال حاضر از این کابینت ها بیشتر برای اطراف سینک ظرفشویی و کابینت زیر آن و همچنین صفحه رویی استفاده شده و امکان پوسته پوسته شدن آن ها بسیار کم است.

انواع رنگ کابینت پی وی سی

رنگ اهمیت بسیار زیادی در دکوراسیون دارد و به همین دلیل در تولید کابینت به آن توجه ویژه ای میشود. ورق های پی وی سی قبل اجرا برای کابینت در رنگ های متنوعی در دسترس بوده و البته نسبت به ام دی اف کمی محدودیت در این زمینه وجود دارد. از بهترین انواع رنگ کابینت pvc که با استقبال زیادی مواجه شده اند می توان به سفید، کرم، خاکستری، نارنجی، قهوه ای، زرد، سبز و آبی اشاره نمود.

با اصول انتخاب بهترین رنگ کابینت آشپزخانه آشنا شوید.

مزایا کابینت PVC

مزایا کابینت PVC

در مرحله انتخاب و قبل از خرید کابینت PVC آشپزخانه یا دستشویی و غیره، لازم است از تمام ویژگی های مثبت و منفی اطلاع داشته باشید و در نهایت برحسب شرایط مورد نظر تصمیم گیری شود. مزایا و ویژگی های مثبت کابینت های PVC عبارتند از:

  • پلیمری بودن ساختار سطح این کابینت ها باعث میشود تا امکان نفوذ نم و رطوبت به درون آنها وجود نداشته و کاملا عایق باشند.
  • ورق های پی وی سی وزن بسیار کمی داشته و به همین دلیل کابینت های آن سبک می باشند.
  • قابلیت شستشوی آسان بدون آسیب وارد شدن به سطح بیرونی و داخلی
  • عدم تاثیر منفی تماس مواد شوینده و بهداشتی و ضد عفونی کننده بر روی سطح پی وی سی باعث افزایش طول عمر آنها خواهد شد.
  • نصب و اجرای این کابینت ها بسیار اسان بوده و به دلیل وزن کم در مدت زمان کوتاه قابل انجام است.
  • سطوح پی وی سی در برابر ضربه و تماس با اشیای نوک تیز کاملا مقاوم می باشند.
  • امکان خوردگی سطح کابینت توسط حشرات وجود ندارد.
  • قابلیت اجرا به صورت مات و شفاف را دارند.
  • کابینت های مات پی وی سی به دلیل بازتاب نور باعث روشن و بزرگ تر دیده شدن فضای آشپزخانه خواهد شد.

مزایا و معایب کابینت ممبران را حیفه از دست بدید.😎

معایب کابینت آشپزخانه PVC

معایب کابینت آشپزخانه PVC

علیرغم تمام ویژگی های مثبت پی وی سی، برخی از معایب در آنها به چشم میخورد که باعث میشود تردید در انتخاب آنها وجود داشته باشد که عبارتند از:

  • تنوع رنگ ورق های پی وی سی محدود می باشد.
  • تولید و اجرای مدل و طرح های مختلف بر روی این ورق ها نیاز به دستگاه های پیشرفته دارد.
  • انتخاب این کابینت ها برای آشپزخانه های مدرن مناسب بوده و با سبک های کلاسیک و سنتی سازگار نمی باشند.
  • مواد پلیمری غیر قابل تجزیه بوده و به همین دلیل می توانند تهدیدی برای محیط زیست به شمار روند.

کابینت PVC بهتر است یا چوبی؟

کابینت پی وی سی چیست؟ مزایا، معایب، قیمت کابینت ضد آب 1402

تنوع در میان کابینت های آشپزخانه بسیار زیاد بوده و هر یک دارای ویژگی های مثبت و منفی متعدد می باشند. به همین دلیل ممکن است این سوال برایتان بوجود آید که کابینت PVC بهتر است یا چوبی؟ در پاسخ به این سوال باید گفت، اگر هدف پرداخت هزینه کم برای خرید کابینت های مدرن می باشد، قطعا پی وی سی بهتر از چوب خواهد بود. در غیر این صورت، اگر پرداخت هزینه بیشتر برایتان محدودیت ندارد و به دنبال ایجاد اشپزخانه ای با اصالت و کلاسیک هستید، چوب انتخاب بهتری خواهد بود.

با کابینت چوبی بیشتر آشنا شوید.

نکته بسیار مهم دیگری که باید به آن توجه داشت این است که، نگهداری از کابینت های چوبی کمی سخت تر از پی وی سی می باشد. چون چوب در برابر نم و رطوبت و دما مقاومت کمتری نسبت به پی وی دارد.

صفحه کابینت پی وی سی

صفحه کابینت از اجزای جدا نشدنی طراحی کابینت آشپزخانه می باشد. متریال صفحه کابینت می تواند متغیر باشد که یکی از انواع آن، صفحه کابینت پی وی سی است. این صفحه کابینت تا حد بسیار زیادی ضد آب است و برای محیط هایی که زیاد در معرض رطوبت قرار دارند انتخابی عالی است. طرح و رنگ صفحه کابینت پی وی سی نیز بسیار متنوع است و شما می توانید از میان آنها، صفحه کابینت دلخواه خود را سفارش دهید.

کابینت پی وی سی بهتر است یا ام دی اف؟

کابینت PVC بهتر است یا چوبی؟

با توجه به مواردی که در طول متن اشاره شد، حال به این سوال پاسخ می دهیم که کابینت PVC بهتر است یا ام دی اف؟ از مهم ترین دلایلی که باعث میشود تا ام دی اف انتخاب شود، تنوع بالا در رنگ و همچنین قیمت ارزان تر آن نسبت به پی وی سی می باشد. این در حالیست که ورق های ام دی اف به اندازه پی وی سی نمی توانند در برابر نم و رطوبت مقاومت داشته باشند.

همچنین لازم به ذکر است که با ورق های ام دی اف طرح های بیشتر و متنوع تری برای کابینت ها قابل اجرا بوده و متناسب با سبک دکوراسیون مورد نظر می توان انتخاب های بیشتری داشت.

قیمت کابینت پی وی سی متری چند ؟ ( قیمت کابینت ضد آب )

قیمت کابینت پی وی سی pvc

در تعیین قیمت کابینت پی وی سی فاکتورهای بسیار زیادی نقش دارند که از مهم ترین آنها می توان به ضخامت ورق و کیفیت و برند تولید کننده آنها اشاره نمود. علاوه براین، مدل کابینت PVC نیز تاثیر بسیار زیادی بر قیمت ها دارد، چون متناسب با شرایط و میزان فضای موجود در آشپزخانه می توان کمد، جزیره، کابینت ایستاده و دیواری افقی و عمودی را اجرا نمود که نرخ های متفاوتی دارند.

مساله بسیار مهم دیگری که نمی توان از آن چشم پوشی کرد، تاثیرات نوسانات نرخ ارز بر قیمت این کابینت ها می باشد. چون اغلب یراق آلات و ورق های پیویسی وارداتی بوده و به همین دلیل متناسب با نرخ ارز افزایش یا کاهش قیمت در آنها به چشم میخورد. جهت کسب اطلاعات بیشتر درباره انواع کابینت ها و قیمت و نحوه ثبت سفارش آنها می توانید با کارشناسان فروش نوین کابین تماس بگیرید.

دکور آشپزخانهآموزشمعرفی مدل دکور آشپزخانه

این مقاله چقدر براتون مفید بود؟

از ۱ تا ۵ امتیاز بدید

میانگین امتیاز 2.5/5 - تعداد رای 8

مطالب مرتبط

اپن آشپزخانه

مدل اپن آشپزخانه جدید

اگر فردی هستید که به مد اهمیت می دهید و خواستار این هستید که آشپزخانه مدرن و زیبایی داشته باشید، باید با اصول طراحی…
انواع صفحه کابینت

انواع صفحه کابینت

کابینت آشپزخانه از گذشته تا به امروز علاوه بر کارایی جنبه تزئینی هم داشته است. یکی از ابزار هایی که جلوه بصری در فضای…

22 دیدگاه. ارسال دیدگاه جدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.