زیبایی آشپزخانه خود را با کابینت دیواری و شکست آن تکمیل نمایید. کابینت دیواری به یونیت هایی گفته می شود که روی دیوارهای آشپزخانه نصب میشوند. فرقی نمیکند کابینت شما مدرن است یا کلاسیک هر آشپزخانهای کابینتهای دیواری یا همان کابینت هوایی دارد.
کابینت دیواری دارای مشخصات و اندازه های استاندارد است، این یونیت ها در ارتفاع 90 و 70 تولید می شوند، عمق این یونیت های دیواری 30 سانتی متر است. البته در سبک کابینت مدرن که کابینتهای دیواری دارای شکست عمق هستند یونیتهایدیواری در دو عمق و ارتفاع تولید می شوند.
به این شکل که یونیت ها به جای ارتفاع 90 سانتیمتری در دو ارتفاع 45 ساخته میشوند. و به جای عمق 30 قسمت 45 سانتی بالا در عمق 50 و قسمت 45 پایین در عمق 30 تولید می شوند.
کابینت دیواری یا همان کابینت کابینت هوایی شکست دار ایده جدید جهت زیبایی بیشتر است که فضایی بیشتر هم در اختیار شما میگذارد. البته شکست عمق در فقط در سبک مدرن اتفاق میافتد. در سبک کلاسیک و کابینت نئوکلاسیک کابینتهای دیواری دارای تاج ده سانتیمتری در قسمت بالایی کابینتهای دیواری و زیر چراغ در قسمت کف کابینتهای دیواری هستند.
کابینت هوایی چیست؟
کابینت هوایی نام دیگر کابینت دیواریست در واقع همان کابینت متصل به دیوار است که در بالای کابینت زمینی نصب می گردد. امروزه کابینت هوایی در سبک های مختلفی نظیر کابینت کلاسیک، نئوکلاسیک و مدرن قابل اجرا می باشد. کابینت هوایی می تواند شامل اکسسوری هایی نیز باشد.
این اکسسوری ها به استفاده بهینه از فضای کابینت و بطور کلی فضای آشپزخانه کمک می کنند.
اکسسوری هایی مانند جا ادویه ای برای کابینت هوایی بسیار کاربردی هستند. همچنین می توان از درب لمسی برای کابینت بالای سینک استفاده کرد که با فشار دست باز و بسته شده و فضایی مدرن را ایجاد خواهد کرد.